Bemutatkozás

Gyurkeszdesign szorosan együtt működik a Mala webrendszerekkel.
A jelenlegi piacon az egyik legolcsóbb weboldal és tárhely szolgáltatók vagyunk.
Weblapok kinézet megváltoztatással, vagy teljesen egyedi megalkotásával foglalkozik. Van már weblapja, de megunta a kinézetét azt az elképzelései alapján kivitelezzük.
Nincsen még logója vagy bannere csak forduljon bizalommal hozzánk.

Joomla és MALA OSC  webáruházrendszerekkel foglalkozunk.
Ez azt jelenti hogy, a letöltőközpontból regisztrációt követően szabadon elérhetővé válik a korábbi Joomla 1.5.15 rendszer!
Természetesen a korábbi gyakorlatnak megfelelően a letöltőközpontból letölthető webáruházrendszerek teljesen INGYENESEN és SZABADON terjeszthetőek és felhasználhatóak!

 

MALA OSC v3.0 Joomla 1.5.15
Professzionális webáruház rendszer, elképesztően sokoldalú funkciókkal. A MALA OSC jelenleg a 3.0 stabil verziónál tart.

Kínálatunk:

Minden csomagunk része a MALA OSC előretelepítve, ha a megrendelés folyamán ezt külön kéri. Ezért semmilyen plusz havi vagy egyéb költséget nem számítunk fel!

Professzionális weboldal rendszer szinte kifogyhatatlan lehetőségekkel. a Joomla jelenleg az 1.5.15 stabil verziónál tart.

Kínálatunk:

Minden csomagunk része a Joomla előretelepítve ha azt külön kéri a megrendelés folyamán. Ezért semmilyen plusz havi vagy egyéb költséget nem számítunk fel!