Ezért válaszd az IVECO T WAY furgont!

Az IVECO T WAY

A nehézgépjárművel nagyon fontos feladatokat látnak el napjainkban. A nehéz terepek legyűréséért és meghódításáért fontos olyan járművet választanunk a feladatok elvégzésére, melyek bírják a gyűrődést, emellett pedig helyt állnak a legváratlanabb szituációkban is, ha nehezítésekre kerülne a sor.
 Az IVECO T WAY erre a feladatra felettébb alkalmas, ugyanis a hatékonyság és a termelékenység érdekében fejlesztették ki. Ez azt is jelenti, hogy számos új funkcióval, kisebb önsúllyal, új telematikai funkciókkal és digitális szolgáltatásokkal rendelkezik. Az IVECO T WAY márka masszív és megbízható off-road tehergépjárműveinek örökségére épít. Olyan korszerű technológiai megoldásokat vezet be, amelyek felülmúlnak a hatékonyság, hasznos teherbírás, biztonság és a vezető kényelme terén támasztott minden elvárást.

Mit tud az IVECO T WAY?

Az IVECO T WAY egy online rendezvény során került bemutatásra.
Élőben, a kifejezetten erre a célra létrehozott IVECO Live Channel csatornán keresztül mutatták be, ezzel egyedülálló élményt kínálva a kíváncsi résztvevőknek. Új fülkével, erősebb motorral és nagyobb teherbírással készül az Iveco legújabb dömperje, az IVECO T WAY névre lett keresztelve. A jármű új üzemanyag- megtakarítási megoldásokat kínál olyan feladatokhoz, amelyek időnként igénylik az összkerékhajtás használatát is.

iveco-t-way_pic2
25 km/h sebességhatárig működik, hogy szükség esetén további tapadást biztosítson a hidraulika az első kerekek számára. Jelentős előnyökkel jár, főleg az üzemanyag-fogyasztás és a hasznos teherbírás tekintetében.
Mindez magas és hasznos teherbírást eredményez. A funkciók jelentős előnyökkel járnak olyan feladatoknál, amelyek közúton történő szállítást is igényelnek, ilyen például az építőanyagok szállítás. A T-WAY-t úgy tervezték, hogy kategóriájában a legjobb teljesítményt nyújtsa – legyen szó bármilyen off-road munkafeladatról. Terepjáró képességeivel, robusztusságával és torziós merevségével kitűnik az átlagból. Miközben az első tengely maximális terhelhetősége elérheti a 9 tonnát, a hátsó tengelyeken immár alapfelszereltség a kerékagy végáttétel – a teljesítmény maximalizálása érdekében. Az új nagy teherbírású hátsó felfüggesztés a dupla hátsó tengelyekhez optimalizálja a jármű súlyelosztását, ezzel pedig javítja a terepen való teljesítményt is.

Az IVECO T WAY extrái

A T-WAY a rendkívüli strapabírás, a nagy teljesítmény és megbízhatóság ezen jellemzőit egyértelműen kifejezi a reklámindító kampány témája is: 

„TREAT IT BAD”, azaz „NE KÍMÉLD”.

A motorokhoz választható a jól bevált 12 vagy 16 sebességes HI-TRONIX automatizált sebességváltó is az IVECO T WAYnél, amely új funkciókat is tartalmaz, kifejezetten a terepen való közlekedéshez. Ezek magukban foglalják a visszagurulás-gátló funkciót a meredek lejtőkön való induláshoz, illetve a Hintáztatás módot az elindulás segítéséhez beragadás esetén, valamint a Kúszás módot a nagyon alacsony sebességgel való elinduláshoz alapjáraton.
A fuvarfeladatok közúti szakaszain az IVECO HI- CRUISE rendszer tovább növeli a sebességváltó hatékonyságát.  Mivel a billencs fejlesztésekor a hatékonyság és a termelékenység voltak a fő szempontok, számos új funkcióval, alacsonyabb önsúllyal, új telematikai rendszerrel és digitális szolgáltatásokkal is büszkélkedhet a haszonjármű. Mindemellett a T-WAY széleskörű online összeköttetési lehetőségekkel rendelkezik, amit a WAY termékcsaládban szabványosított Connectivity Boksz biztosít. Többek között távdiagnosztikát és előre jelezhető karbantartást is lehetővé tesz, ezzel is fokozva a hatékonyságot.

Egyéb az IVECO T WAYről

Az IVECO T WAY vezetőfülkéje áramvonalas, illetve  még az is megemlítendő, hogy az aerodinamikai vonalai megegyeznek az IVECO T WAY sorozat vezetőbarát és esztétikus kialakításával. Ez két változatban kapható: AD alacsony fülke és AT közepes fülke normál vagy magas tetővel.
A T-way a funkcionalitásra összpontosít, hogy megkönnyítse a vezető napi munkáját olyan megoldásokkal, amelyek jobbá teszik a kilátást vagy egyszerűsítik a karbantartási és javítási műveleteket.
Az egész utasfülkét úgy alakították ki, hogy praktikus és élhető környezetet biztosítson. A kényelmes vezetőülés valamint az új tervezésű többfunkciós kormánykerék kiváló vezetői.

iveco-t-way_pic1

Az IVECO T WAY jármű ajánlott azoknak a sofőröknek, akik nehezebb terepeken is járnak, huzamosabb ideig és órákon vagy éppenséggel napokon át a járművükhöz vannak ezáltal kötve. 

Az IVECO T WAY és a sofőr kapcsolatának fontossága

Megemlítendő, hogy a sofőr biztonsága kiemelten fontos azon nehéz körülmények között, amelyekkel az IVECO T WAY- nek általában szembesülnie kell a napi munka során. Úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson olyan biztonsági funkcióival, amelyek messze meghaladják a típusjóváhagyási követelményeket.
Az új fékrendszer jelenik meg, valamint a hátsó tárcsafékekkel és az EBS fékrendszerrel, mind jelentősen optimalizálják a vezető biztonságát. Ezenkívül minden modell tartalmazza már az új ADAS (Active Driving Assistance System – fejlett vezetéstámogató rendszer) rendszert is.