Ilyen a munkásszálló Törökbálinton

Kipróbáltam, hogy a munkásszálló Törökbálinton mennyire megbízható

A munkásszálló Törökbálinton számomra nagyon bevált, ezért is szeretnék erről egy külön cikkben írni, hogy egy kicsit mások is kedvet kapjanak a munkásszállásokhoz. Azért is fontosnak tartom ezt a témát, mert sokan előítéletekkel élnek, és nem szeretik a munkásszállókat, mert azt hiszik, ez eleve egy nem jó szállásfajta. A valós helyzet ennél sokkal árnyaltabb, hiszen ez is inkább egy elnevezési forma manapság, mint valós címkéje a minőségnek. Voltam én már olyan hotelben is személy szerint, ami rosszabb minőségű volt, mint a munkásszálló Törökbálinton. Úgyhogy, le is írnám részletesen a véleményem. 

munkásszálló-Törökbálint_pic3

A munkásszálló Törökbálinton ezért is jó döntés

A munkásszálló Törökbálinton eleve azért is jó döntés, mert ténylegesen egy kivehető és megfizethető szálláshelyet jelent. Persze éppen Törökbálinton nem hinném, hogy más szállások is megfizethetők lennének. Azonban, ha egy forgalmasabb helyet nézünk már, akkor érdemesebb egy ilyen szálláshelyet választani. Ott van a főváros, ahol igen megterhelő egy szálláshely, de egy albérlet díja is. Hogyha azonban valaki csak a munkába szeretne bejutni hét közben, akkor arra a munkásszállás is épp elég alkalmat és lehetőséget biztosít. 

A munkásszálló Törökbálinton hasonló funkciót lát el. Itt is könnyen be tudunk rendezkedni néhány napra, megosztani másokkal az életterünket. Mindeközben élvezhetjük a város vagy falu adta kulturális lehetőségeket, elmehetünk szórakozni is, hogyha van egy kis időnk. 

A munkásszálló Törökbálinton is olyan persze, mint egy munkásszálló. Meg kell osztanunk mással vagy másokkal a szobát, és attól függ a szoba díja, hogy hány másik ember fér még el ott. A fürdőszobán szintén osztozni szükséges, ami valakinek egyáltalán nem jelent problémát, mások azonban nem kedvelik, hogyha meg kell osztaniuk másokkal ezt az intim helyet. Akinek különleges igénye van erre nézve azonban, az valóban jobban jár egy hotelszobával. 

Számomra ilyen volt a munkásszálló Törökbálinton

A munkásszálló Törökbálinton nekem minden igényemet maradéktalanul kielégítette, ha valakit érdekelnek a részletek, itt tájékozódhat: https://munkasszallok.hu/varos/torokbalint/.  Eleve a szállás kinézete szerintem nagyon megnyerő volt és bárkinek ajánlanám. Őszintén szólva, én szívesen laknék ilyen helyen, úgyhogy már tényleg csak azzal kellett „megküzdeni”, hogy mások is jelen voltak. Ez számomra azonban egyáltalán nem volt zavaró, sőt egy idő után még közösen is szerveztünk programokat. Persze nem nagy bulizásokra kell gondolni, hanem csak egy sétára a szabadban vagy egy közös kocsmázásra, esetleg meccsnézésre. 

Számomra a munkásszálló Törökbálinton visszahozta az emlékeket a kollégiumból. Persze akkor mi is sokkal fiatalabbak voltunk, és még több volt bennünk az életerő is. Úgyhogy, akkor még mindennapos volt a kocsmázás, még ha csak egy sörre is volt pénzünk négy órán keresztül. Valamiért nem rúgtak ki minket még ekkor sem. Számomra nagyon nosztalgikus volt ez a kis kiruccanás néhány hétre a munkásszállóra.  Igazi élmény volt, megint azt éreztem, hogy vannak lazább ismerősi kapcsolataim. Ezeknek az embereknek elmondhattam bármit, mert úgysem ismertek senkit, akiről szó volt. És így ment ez, napközben dolgoztunk, aztán mindenki fáradtan visszaért. Egymást szerettük volna taposni a fürdőszobáért, de azért kulturáltan beosztottuk, ki menjen előbb. Az, aki a legkoszosabb persze. Aztán már tisztán összeültünk és néha kártyáztunk, néha dominóztunk, néha mindenki csak az ágyában fekve nyomkodta a telefonját. 

Nem mondom, hogy a munkásszálló Törökbálinton vagy akárhol máshol egy igazi introvertált álom, mert az azért hazugság lenne. De mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy lefeküdjön az ágyára, és zenét hallgasson egymagában. Senki nincs arra kényszerítve, hogy a csapattal töltse az időt, vagy hogy alkoholt igyon. Nekem is voltak olyan éjszakáim, amikor nagyon fáradt voltam, így a fürdés után egyből az ágyba vettem az irányt, és néhány perc alatt el is aludtam. Szerencsére mély alvó vagyok, de itt nem is nagyon zajong senki többet, mint amennyi muszáj. Nem egy buliállomás ez, ahová az esti szórakozás után tér vissza az ember még énekelve, itt mindenki dolgozó ember, vagy hallgatag utazó. 

munkásszálló-Törökbálint_pic3

A munkásszálló Törökbálinton összességében tehát…

Számomra egy nagyon kellemes élmény volt. Életre szóló barátságokat azért nem kötöttem, de ahhoz éppen eleget ismerkedtem, hogy ezekben a hetekben jól is tudjam érezni magam. Az ágyak kényelmesek voltak, a fürdő szépen felújított, és könnyen meg lehetett egyezni a sorrendben. A reggeli készülések csendben és kényelmesen teltek, ami számomra egy jó élmény volt. Az ember persze magának gondoskodik az olyan dolgokról, mint az étkezés, azonban azt sem volt nehéz megoldani a kisbolt segítségével, ami a közelünkben helyezkedett el. A munkásszálló Törökbálinton tehát szerintem nagyon megérte az árát, az időszakos munkával pedig egy kis extra nyaraláspénzt be is tudtam zsebelni, hogy legalább ezen ne kelljen tavasszal aggódnom. A munkásszálló Törökbálinton pedig részemről mindenki számára ajánlott, szerintem érdemes ezt választani a szálláslehetőségek közül.