MALA webrendszer

A vállalkozás 2008 nyarán alakult. Az alap elgonolást az a piacon tapasztalható hiány képezte, ami nem fedte le a kis- és középvállalkozások internetes kereskedelmi és megjelenési igényeit. Az alábbi néhány pontban az üzletfilozófiánk:

  • az eddigi tapasztalatok azt mutatják az elgondolásunk helyes volt, mivel több kis- és közép vállalkozás eddig csak azért nem rendelkezett saját weboldallal vagy webáruházzal, mivel nem bírta megfizetni azokat, ráadásul ezek az oldalak tartalmazhatnak olyan egyedi fejlesztéseket amikre az Ő weboldaluknak vagy webáruházuknak igazából szüksége sincs;
  • másfelől a kis- és középvállalkozásoknak nincs (vagy legalábbis nehezen előteremthető) egy összegben kifizethető 400,000 – 600,000 forintjuk egy működő webáruházra vagy weboldalra. Inkább van lehetőségük egy havi rendszeres előre kiszámítható jól tervezhető és jóval alacsonyabb összegű kiadásra;
  • az online kereskedelmi vásárlási és internetezési szokások megfigyelésésvel megállapítható, hogy a netezők és vásárlók többségének többet ér egy jól felépített és jól átekinthető oldal, mint egy túldizájnolt, “csili-vili” oldal(azoktól egyenesen írtózik a netezők többsége, de nézzék meg pl.: bármelyik nagyobb hírportál oldalát semmi extra dizájn csak néhány hírdetés fehér háttéren sötét szinű betűkkel és néhány fényképpel).

Ezeket a szokásokat és a kis- és középvállalkozások igényeit figyelembe véve került kialakításra egy meglehetősen olcsó (de sok tekintetben a profibb webáruházakat megszégyenító tudású) webáruház rendszer, és egy már kész és meglévő de jól kezelhető profi weboldalrendszer. Ezeket egy jó kis tárhelyszolgáltatással összegyúrtuk és már kész is vagyunk. Egy havi díj, egy összegben egy helyre cserében minden egy helyről: tárhely, domain név, weboldal vagy webáruház rendszer. Mi az Ügyfelekkel úgy működünk együtt mint egy jól összeszokott csapat: mi azon dolgozunk, hogy az Ügyfeleink sikeresek legyenek, Ők pedig rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látnak el minket a webáruházrendszer vagy a weboldalrendszer tökéletesítése terén. Csatlakozzon Ön is ehhez a remek kis csapathoz, ismerjük meg egymást, egymás álmait, igényeit, hogy mihamarabb fellendíthessük együtt az Ön üzletét!

Mi a MALA webrendszereknél, imádunk a semmiből komplett oldalakat felépíteni és azokat felfuttatni (Isteni érzés látni az általunk kialakított webáruházat a Google találati listájának első oldalán)